Copil de împărat

Vreau să scot în evidență un argument care nu primește atenția meritată și deseori este trecut cu vederea. Pe cât este de important, parcă pe atât de ignorat este acest statut pe care îl primești odată cu întoarcerea ta la Dumnezeu. Dușmanul și-a băgat coada și reușește să țină departe de urechile tale faptul că tu ești copil de Împărat. Și nu orice împărat, ci cel mai perfect, Regele regilor, Conducătorul conducătorilor…

Când ai un asemenea titlu, cum de nu muți munții din loc? Prin Isus, ai promisiunea lui Dumnezeu că devi fiul Lui. Și ești moștenitor direct al Împărăției. Gândește-te numai ce înseamnă asta pentru tine, indiferent de ceea ce se petrece în exterior, Tăticul tău este însuși Creatorul lumii, te protejează de absolut orice. Umblă în autoritatea și puterea care ți-a fost dăruită. Am cunoscut copii de bani gata, iar atitudinea lor le reflecta statutul. Atitudinea ta, creștine, de ce nu reflectă statutul Tatălui tău? Cum de nu urli în piețe și pe acoperișuri că oricine poate fi înfiat de cel mai perfect Părinte?

Pune-ți zâmbetul pe buze și poartă-ți ecusonul cu măndrie! Nimic nu te poate tulbura, atunci când ști că cel ce orchestreaza simfonia care de numește viață, este Tatăl tău. Cine poate să fie împotriva ta când îl ai pe Domnul de partea ta? Cum să mai ai timp de frică, frică de ce, sau de cine? Cum să mai îngădui grijilor vieții să te mănânce de viu, când sursa resurselor tale este cel ce a hrănit 5000 de oameni din numai 5 pești și 2 pâini?

Ești chemat de El dacă citești aceste rânduri. Viața ta se poate transforma. Nimic nu este mai puternic decât Tatăl tău. Nu este nicio depresie mai mare ca El, niciun viciu mai puternic decât El, nici o boala pentru care El să nu aibă tratamentul, nici sărăcie care să îl împiedice pe El, care are cheile resurselor pământului. Împăratul este tatăl nostru, iar noi suntem copii Lui.

Fă un pas către El prin credință, chiar dacă este nesigur. Nu ai idee cât de mult te vrea! Fi și tu copil de Împărat și intră in familia Lui. Fă parte din echipa învingătoare. Altfel viața te va copleși.

Este nevoie de o generație care să înțeleagă cine este cu adevărat! Care, când lumea se clatină, rămâne în picioare și rezistă, îi îmbărbătează pe cei slabi și se luptă pentru fiecare suflet. Pentru că a înțeles că viața de după moarte este cea care contează și că sunt doar două variante.

Avem nevoie de acei copii care au ochii ațintiți la Tatăl lor și asteaptă bucuroși următoarea poruncă. Care se avântă fără să pună la îndoială, ci fac orice le cere Părintele știind că El este Împăratul Suprem.

Copii Împăratului, sunt cei care știu că îl reprezintă pe Tatăl lor, prin comportamentul și acțiunile lor. Sunt cei care nu umblă prin vederea cu ochii fizici, ci prin încredere într-un Dumnezeu încă invizibil, dar deasupra oricărei puteri, de orice formă.

Tezește-te creștine!

Trezește-te Biserică!

Mirele e aproape, ai ulei în lampă?

One Comment Add yours

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.