Bine ai venit!

Eu sunt Raluca Balas

Creatoarea blog-ului http://www.rena-st-rea.com

Știu că deja a devenit un clișeul și nimeni nu mai crede în nimic din ce e scris pe net, că totul este lipsit de esența și fără sens, dar eu, chiar mă bucur că ai aterizat aici și dacă îmi vei da o șansă, sigur vei găsi ceva cel puțin interesant de citit.

Numele meu este Raluca, iar în momentul în care scriu aceste rânduri am 31 de ani. De când mă știu am cautat mereu răspunsuri la întrebări precum “Cine suntem?”, “De ce suntem?”, “Care este scopul umanității pe planetă?”.

Am crescut în orașul Miercurea-Ciuc din județul Harghita, într-o familie catolică, frecventând biserica aproximativ o data pe saptamana, după cum cere tradiția. Acolo am auzit prima dată despre existența unui Dumnezeu, dar cum doctrina cerea să nu pui întrebări ci doar să crezi, cu trecerea timpului, s-a diluat interesul meu pentru acel Dumnezeu și am început sa explorez alte teritorii tot mai îndepărtate de creștinism. (dacă te interesează să cunoști toată povestea, aici o poti găsi mai în detaliu)

Momentul în care Dumnezeu m-a găsit și m-a chemat acasă, este începutul celei mai frumoase povești din viața mea. Am descoperit că El mi-a vrut inima și că mă iubește necondiționat de religie, ritualuri sau doctrină.  Am învățat că, atunci când îl las pe El sa fie autorul, iar eu personajul, minunile încep să apară de unde nici nu mi-aș fi putut imagina, iar viața căpăta un sens pe care eu nu l-aș fi putut nicio dată descoperi, iar povestea vieții mele devine interesantă. Am înțeles de ce i se mai spune si “Lucrătorul minunilor”, “Credincios în a-și ține cuvântul ”, “Lumină în întuneric”, “Deschizator de drumuri”, etc.

 Scopul meu este să răspândesc mesajul scurt și la obiect a lui Dumnezeu și anume că TE IUBEȘTE.

Dacă te regăsești măcar un pic în aceasta poveste, iți urez din toată inima bun venit! De asemena, te încurajez să îți spui opinia aici!