Ce se întâmplă?

Totul în jurul tău se dărâmă. Nu mai ești sigur de nimic. Dintr-o dată, fundația pe care ți-ai construit realitatea începe să cedeze și stabilitatea se tranformă în instabilitate. Nu mai ai controlul asupra vieții tale, jocul se redefinește, apar reguli noi. Ești pregătit?

Ești obligat să ieși din zona ta de confort și să reinventezi rutina. Și totul se întâmplă atât de repede, că abia ți pasul. Auzi peste tot știri noi, care se contrazic între ele, statistici, previziuni, nimic nu are sens, nimeni nu știe nimic, nu este clar dacă este adevăr sau manipulare și totuși viața se prăbușește sub ochii tăi. Nu ai cum să schimbi nimic. Metaforele sunt acum reale.

Lumea este învăluită în haos. Oamenii trebuie să improvizeze, să învețe din mers. Mecanismul de autoaparare intervine sub forma scepticismului: toată lumea e suspectă și nimeni nu merită încredere; nici măcar cei din familia ta. Se numește dezbinare. Conflictul interior începe să ia proporții și se instalează confuzia. Stai încordat și astepți stresat să treacă. Dar tu știi în inima ta că nu trece ci doar fluctuează.

Oricât dai din coate, nu ai ce face și trebuie să recunoști că lumea are nevoie de ”intervenție divină”. 2020 iși cere tributul. Trâmbițele suna și răsună, iar întrebarea este: ce mai trebuie să se întâmple ca să îți dai seama că Dumnezeu îți dă ultima șansă să te întorci la El.

Promisiunea Lui este că îi va proteja pe copii Săi, dintre care, vreau să cred că faci parte, așadar, nu te lăsa ademenit de frică, nesiguranță, descurajare. Dacă ai citit cartea, sigur ai înțeles că toate trebuie să se întâmple. Și nu ar trebui să te surprindă confuzia și amalgamul de evenimente, ci ar trebui să fie confirmare. Este răul, dușmanul care umblă în lume știind că nu mai are nimic de pierdut și vrea să distrugă pe cât mai mulți, numai de ciudă că el a pierdut. O decizie înțeleaptă ar fi să te adăpostești sub paza lui Cristos.

Lucrurile devin din ce în ce mai serioase și răul se manifestă din ce în ce mai intens. Nu te amăgi că totul va reveni la normal, pentru că nu o să se întâmple. Nu are cum. Vorbim despre crimă în miezul zilei, în public, în văzul oamenilor, care nu pot să facă nimic (în democrație, nu comunism). Ești sigur că într-o astfel de lume vrei îți clădești viitorul și să îți crești copii? Oare spiritul tău nu este revoltat și cuprins de dezgust și scârbă? Oare nu este evident că sistemul este defect și este absurd să avem încredere în el, când exact prin el se manifesta răul ? Și noi românii avem exemplul nostru, o cheama Alexandra din Caracal.

Știu că genul acesta de blogging nu are priză la public și nici nu am vrut să abordez subiectul și totuși, uite-mă scriind, pentru că scopul meu este diferit. Nu sunt aici pentru a aduna like-uri sau popularitate. Dacă ai ales să fi notificat când postez, înseamnă că sigur auzi ceva; dă volum acelei voci!

Vreau să te rog să înțelegi urgența și gravitatea timpului în care trăim. Suntem încă în timpul în care Dumnezeu are răbdare cu noi, dar nu o să mai dureze mult. În liniștea ta, în camera ta, unde nu te vede nimeni, caută-l singur pe Dumnezeu și cere-i să îți arate adevărul. Îți garantez că ți se va revela. Nu contează cine ești sau de unde vii, El este disponibil pentru toți.

„Doamne, dacă exiști cu adevărat, mie trebuie să îmi arăți, căci în atâta confuzie și haos nu mai înțeleg nimic!” asta a fost rugăciunea mea care a spart gheața.

Provoacă-L! Te provoc să Îl provoci! 30 de zile, sau banii înapoi.

Intră sub acoperișul Lui, vei găsi pace și claritate. Este cel mai bun loc unde poți să fi!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.