Despre mine

Bună,

Numele meu este Raluca Balaș și sunt fondatoarea mișcării ”Viața altfel”. Ideea din spatele acestei mișcări a început să prindă contur în anul 2019, când Dumnezeu m-a chemat la El după mulți ani de rătăcire, suferință inutilă și decizii foarte greșite.

Deoarece, adaptarea la noul stil de viața creștin, pentru mine, a însemnat să renunț la absolut tot (relația, casa, mașina, afacerea, chiar și țara a trebuit să o schimb), această schimbare a fost destul de dificilă. Dar eram atât de încântată de Cel ce mi se descoperea tot mai mult, că îmi venea să urlu în gura mare că am găsit antidotul depresiei, al vieții fără scop și sens, al singurătății și goului din inimă pe care îl aveam și despre care toată lumea știe și, în momente de sinceritate pură, recunoaște că îl are.

Nu cunoșteam pe nimeni care să aibă o relație personală cu Dumnezeu, sau măcar să înțeleagă conceptul acesta, de aceea a trebuit să parcurg o bună perioadă de timp căutând și aflând răspunsuri singură. Doar eu, Dumnezeu și biblia (și muuulte canale de youtube pentru care sunt infinit recunoscătoare).

Am înțeles că, a fi creștin, este o alegere personală și asumată, că  funcționează exact ca și o relație cu persoană, că necesită timp, implicare și dedicare. Mi-am dat seama că Dumnezeu este viu și adevărat și că își dorește nespus de mult o relație cu noi oamenii.

În acea perioadă, în care eram singură și nu cunoșteam niciun creștin autentic, mi-am propus să găsesc o cale prin care, să încerc să îi pun în contact pe acei oameni care au același mind-set și care să se susțină unul pe celălalt, ușurând astfel frustrarea care poate să apară.

Acestea fiind spuse, dacă ai aterizat aici, e clar că ești cel puțin curios despre Dumnezeu, așa că, BUNĂ, bine ai venit în cea mai tare familie! Cu siguranță nu este o întâmplare că citești aceste rânduri, așadar, nu ezita să intri în contact.

Aici vei găsi o grămadă de Dumnezeu, Isus și Duh Sfânt, sub forma de bloguri, postări, plus articole cu mesaje care să susțină această mișcare ce încurajează adoptarea stilului de viață creștin și desființarea mitului că, creștinismul este doar o mentalitate învechită, pentru cei bătrâni sau care nu au ceva mai bun de făcut cu viața lor.

​Dacă o faci așa cum trebuie, inevitabil îl vei descoperi pe Dumnezeu în toată frumusețea și splendoarea Sa. Dumnezeu este real, este prezent și îți poate demonstra și ție asta, la fel cum a făcut-o și pentru mine transformându-mi viața așa cum nu aș fi putut-o face eu singură niciodată.

Așadar, mă bucur mult că ești aici. Bucură-te și profită de resursele pe care le găsești în zonă pentru a dezvolta ceea ce deja te-a împins spre acestă pagină și pentru a contribui împrerună cu mine la extinderea granițelor Împărăției pe pământ.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.